Praktijkexamen voor ESS

Voor wie

Je bent erkend Energie Service Specialist en hebt daarvoor in het verleden een persoonlijk certificaat ontvangen. Deze erkenning is jou verleend na een positief resultaat op het examenprogramma OKCV. Je bent (nog steeds) werkzaam als Service en onderhoud specialist voor gasverbrandingstoestellen in woningen en kleine utiliteit met een belasting tot 130kW en moet vanaf 1 juli aanstaande voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Daarvoor geldt opnieuw de vaststelling van jouw vakmanschap.

Aanmelden online Praktijkexamen

In combinatie met je ESS certificaat heb je de Theorietoets voor het profiel 1e Monteur Service & Onderhoud positief afgerond. Maak hieronder een keuze voor de praktijkorganisatie bij jou in de buurt en boek direct je praktijkexamen. Geen passend moment beschikbaar in jouw omgeving? Boek dan in een andere regio!

Dit betreft een online praktijkexamen van ongeveer 1,5 uur. De afname gebeurd niet fysiek op locatie, maar via een online videoverbinding (Microsoft Teams). Het betreft een tweegesprek tussen jou en de assessor. Je maakt gebruik van je eigen pc, laptop of tablet. Het maakt niet uit waar je bent, mits je zorgt voor een goede internetverbinding. Kortom, je hoeft dus niet fysiek naar de praktijklocatie toe!….

Selecteer een Praktijklocatie
Praktijkexamen CO voor ESS (Online op afstand) IW Achterhoek-Rivierenland Klik hier om te boeken
Praktijkexamen CO voor ESS (Online op afstand) IW Brabant-Zeeland Klik hier om te boeken
Praktijkexamen CO voor ESS (Online op afstand) IW Midden Klik hier om te boeken
Praktijkexamen CO voor ESS (Online op afstand) IW Noord-Holland Klik hier om te boeken
Praktijkexamen CO voor ESS (Online op afstand) IW Noord, Oost & Flevoland Klik hier om te boeken
Praktijkexamen CO voor ESS (Online op afstand) IW Zuid-Holland Klik hier om te boeken
Praktijkexamen CO voor ESS (Online op afstand) IW Zuid-Oost Klik hier om te boeken