Examentraining klassikaal

Het zou kunnen dat er, bijvoorbeeld naar aanleiding van het resultaat van de zelftest, bijscholing nodig is om goed voorbereid aan de theorietoets of het praktijkexamen te beginnen. Vakmanschap CO verzorgt deze trainingen niet, maar publiceert wel het aanbod van trainingen en opleidingen dat bij ons bekend is. Vakmanschap CO is als onafhankelijke en onpartijdige organisatie dan ook op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van de trainingen en opleidingen.

ROVC Technische Opleidingen – Training Theorie (Klassikaal Fysiek of Klassikaal Virtueel)

ROVC Technische Opleidingen B.V. is marktleider op het gebied van trainingen en opleidingen voor technisch Nederland. Jaarlijks volgen meer dan 13.000 mensen een praktijkgerichte opleiding bij ROVC met als doel efficiënter, daadkrachtiger en competenter te functioneren. ROVC adviseert en ondersteunt daarnaast honderden organisaties bij het realiseren en implementeren van een effectief opleidingsbeleid. Betrokkenheid bij de markt, organisatie en medewerkers staat in de werkwijze van ROVC centraal.

Ga direct naar de website van ROVC of kies een plaats op de kaart en schrijf je zelf of jouw medewerkers direct in.

IW Nederland – Training Praktijk

IW zorgt voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel in de installatiebranche. IW werft leerlingen en biedt hen een praktijkgerichte opleiding aan. Daarnaast zorgt IW voor het om- en bijscholen van werknemers en zij-instromers. IW is met 2.600 BBL leerlingen en 3.500 aangesloten bedrijven de grootste opleider in de installatiebranche.

IW bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn ze altijd dichtbij. Dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. IW gelooft in een persoonlijke, betrokken aanpak en kijkt proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Ga direct naar de website van IW en schrijf je zelf of jouw medewerkers direct in.

WasCollege – Training Theorie

WasCollege, het opleidingsinstituut van Wasco, biedt verschillende (landelijk erkende) opleidingen voor installateurs. Zo kun je je altijd blijven ontwikkelen. De trainers hebben een ruime (praktijk)ervaring in de installatietechniek en kunnen je daardoor alles vertellen wat je moet weten. Bij het WasCollege leer je niet alleen de theorie, je krijgt ook de handvatten aangereikt voor jouw dagelijkse werk.

Ga direct naar de website van WasCollege en schrijf je zelf of jouw medewerkers direct in.

Solar Opleidingen – Training Theorie

Solar Opleidingen biedt praktijkgerichte opleidingen aan waarbij de ontwikkeling van technische kennis en vaardigheden centraal staan. Samen met hun kennispartners, leveranciers en klanten werken zij aan een betere toekomst. Op de arbeidsmarkt is er steeds meer vraag naar mensen met een technische achtergrond. Veel technici en en vakpersoneel moeten worden om- of bijgeschoold. En hieraan leveren wij een bijdrage!

Ga direct naar de website van Solar Opleidingen en schrijf je zelf of jouw medewerkers direct in.

Bied je zelf klassikale trainingen aan?

Biedt jouw organisatie ook trainingen en/of opleidingen aan die voorbereidend zijn op de theorietoets en/of het praktijkexamen? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor eventuele vermelding op deze pagina.