Over ons

Vakmanschap CO

De organisatie Vakmanschap CO is in opdracht van de branche opgericht en voorziet monteurs en werkgevers in alle zaken die betrekking hebben op het behalen van Vakmanschap in het kader van de regeling als hier gepubliceerd. Het betreft hier uitsluitend het erkennen van Vakmanschap voor personen en niet voor bedrijven. Daarvoor verwijzen wij je graag door naar de website van Techniek Nederland.

Heb je opmerkingen met betrekking tot deze website, dan stellen wij het op prijs als je deze met ons wilt delen. Dit kan via het contactformulier.

Wat vind je op deze website

Naast globale informatie over de regeling vind je concrete informatie over het proces, de beschikbare profielen en alle examenonderdelen die gezamenlijk bij positief resultaat leiden tot het Bewijs van Vakmanschap. Op deze website kun je kosteloos een zelftest maken en je aanmelden voor het examenprogramma voor de certificering voor werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties, onder accreditatie van InstallQ.

Bewijs van Vakmanschap

Dit examenprogramma leidt tot een Bewijs van Vakmanschap van een individuele medewerker. Een installatiebedrijf heeft een Bewijs van Vakmanschap nodig om gecertificeerd te kunnen worden in het kader van de wettelijke regeling voor certificering van werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties.